Contact

Heeft u vragen over onze E-bike verhuur, wilt u meer weten over onze speciaal samengestelde lokale arrangementen of heeft u een groepsaanvraag voor 10 personen of meer? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! 

1 + 5 =

Veel gestelde vragen

^

Waar kan ik de E-bike ophalen?

U kunt de elektrische fiets (E-bike) bij RG Tweewielers ophalen. Het adres is Dennekamp 5B, 7321 DA in Apeldoorn. Wij heten u van harte welkom!

^

Op welke tijden zijn jullie geopend?

Wij zijn geopend van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00 – 17.00 uur. Op woensdag en zondag zijn wij gesloten.

^

Kan ik via de website betalen?

Nee. U dient de betaling in onze winkel in Apeldoorn te verrichten. U kunt dan ook meteen de borg voldoen. 

^

Wanneer vindt de betaling plaats?

De betaling vindt bij het ophalen van de fietsen plaats. U kunt per pin of contact betalen. Het makkelijkst is als u contact betaald, dan heeft u uw borg meteen weer terug. 

^

Ik heb niet van te voren gereserveerd, is dit een probleem?

In principe niet. Er is natuurlijk wel een kans dat alle fietsen verhuurd zijn. Wij raden aan altijd van te voren te bellen om te informeren naar de voorraad. 

^

Is de inleverplaats hetzelfde als de afhaalplaats?

Ja, u levert de fiets weer in bij onze winkel in Apeldoorn. Wenst u een andere ophaal locatie, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. 

^

Moet ik zelf een route fietsen?

U kunt geheel vrijblijvend een eigen route fietsen Zoekt u inspiratie? Wij verwijzen u graag naar onze drie lokale routes, die wij speciaal voor u samengesteld hebben! 

^

Hoeveel kilometer kan ik gemiddeld met een E-bike fietsen?

Het gemiddeld aantal kilometers dat u kunt fietsen zal tussen de 50 en 70 kilometer liggen. Deze afstand is geheel afhankelijk van welke versnelling u rijdt en of u veel heuvels passeert tijdens uw fiets route. 

^

Als ik een reservering plaats via de website is deze dan definitief?

Nee, uw reservering is pas definitief als er e-mail contact en/of telefonisch contact is geweest. Ook dient u bij aankomst het reserveringsformulier te ondertekenen. 

^

Wanneer krijg ik mijn borg weer terug?

Als u de fiets weer in de meegekregen staat inlevert, wat inhoudt schadevrij, ontvangt u uw betaalde borg van €100,-weer terug op de manier waarop u de borg voldaan heeft. 

^

Zijn de elektrische fietsen verzekerd tegen diefstal en schade?

Nee, de fietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal of schade. U bent als huurder aansprakelijk voor diefstal en schade van de fiets. Na diefstal zal de dagwaarde van de betreffende fiets bij u in rekening worden gebracht.

^

Staat uw antwoord er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

 

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur*  

 

*Met uitzondering van zaterdag, dan zijn wij tot 17.00 uur geopend.

Op woensdag werken wij op afspraak en zondags zijn wij gesloten. 

 

reserveren@apeldoornsebikeverhuur.nl

Dennenkamp 5B, 7321 DA in Apeldoorn

055 - 3603835