Contact

Heeft u vragen over het huren van een (elektrische) fiets, wilt u meer weten over onze gemaakte routes of heeft u een groepsaanvraag voor 10 personen of meer? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! 

10 + 9 =

Veel gestelde vragen

^

Wat als het regent?

Apeldoorns E-bike verhuur biedt iedereen die een (elektrische) fiets reserveert een gratis weerannuleringsverzekering. Dit houdt in dat u zelfs op de dag zelf uw reservering kosteloos kunt annuleren indien het slecht weer is en u de (elektrische) fiets nog niet heeft opgehaald.

^

Waar kan ik de E-bike ophalen?

U kunt de elektrische fiets (E-bike) bij RG Tweewielers ophalen. Het adres is Dennekamp 5B, 7321 DA in Apeldoorn. Wij heten u van harte welkom!

^

Op welke tijden zijn jullie geopend?

Wij zijn geopend van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00 – 17.00 uur. Op woensdag en zondag zijn wij gesloten.

^

Kan ik via de website betalen?

Nee. U dient de betaling in onze winkel in Apeldoorn te verrichten. U kunt dan ook meteen de borg voldoen. 

^

Wanneer vindt de betaling plaats?

De betaling vindt bij het ophalen van de fietsen plaats. U kunt per pin of contact betalen. Het makkelijkst is als u contact betaald, dan heeft u uw borg meteen weer terug. 

^

Ik heb niet van te voren gereserveerd, is dit erg?

In principe niet. Er is natuurlijk wel een kans dat alle fietsen verhuurd zijn. Wij raden aan altijd van te voren te bellen om te informeren naar de voorraad. 

^

Staat uw antwoord er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

^

Is de inleverplaats hetzelfde als de afhaalplaats?

Ja, u levert de fiets weer in bij onze winkel in Apeldoorn. Wenst u een andere ophaal locatie, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. 

^

Waar kan ik de auto parkeren?

Er zijn enkele parkeerplekken voor de deur beschikbaar. Hier kunt u gratis parkeren. Ook kunt u uw auto hier laten staan, na het ophalen van de fiets en tijdens uw fietstocht. 

^

Hoeveel kilometer kan ik gemiddeld met een E-bike fietsen?

Het gemiddeld aantal kilometers dat u kunt fietsen zal tussen de 50 en 70 kilometer liggen. Deze afstand is geheel afhankelijk van welke versnelling u rijdt en of u veel heuvels passeert tijdens uw fiets route. 

^

Als ik een reservering plaats via de website is deze dan definitief?

Nee, uw reservering is pas definitief als er e-mail contact en/of telefonisch contact is geweest. Ook dient u bij aankomst het reserveringsformulier te ondertekenen. 

^

Wanneer krijg ik mijn borg weer terug?

Als u de fiets weer in de meegekregen staat inlevert, wat inhoudt schadevrij, ontvangt u uw betaalde borg weer terug op de manier waarop u de borg voldaan heeft. 

^

Zijn de (elektrische) fietsen verzekerd tegen diefstal en schade?

Nee, de (elektrische) fietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal of schade. U bent als huurder aansprakelijk voor diefstal en/of schade van/aan de fiets. Na diefstal zal de dagwaarde van de betreffende (elektrische) fiets bij u in rekening worden gebracht. Wel wordt bij iedere (elektrische) fiets een extra hangslot meegeleverd. 

 

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur*  

 *Met uitzondering van zaterdag, dan zijn wij tot 17.00 uur geopend.

Op woensdag en zondag zijn wij gesloten. 

 

Dennenkamp 5B in Apeldoorn

reserveren@apeldoornsebikeverhuur.nl