Over ons 

 

Wie wij zijn 

Allereerst, welkom op de website van Apeldoorns E-bike verhuur! Leuk dat u bij ons terecht bent gekomen. Wij werken allen met een passie voor de (elektrische) fiets, de mens en natuur.

Wij hopen dan ook met onze fietsen, u de beste kwaliteit te leveren, met ons enthousiasme de beste service te bieden en met onze speciaal samengestelde routes, u de mooiste natuur te laten zien. Dit allemaal vanuit onze winkel in Apeldoorn! 

Apeldoors E-bike Verhuur 

Apeldoorns E-bike verhuur begon ooit als een hersenspinsel. Er was lange tijd nog geen plan of concreet idee, maar de wens om dit op te starten kriebelde steeds meer. In 2020, wat toch een bewogen jaar was, kwam er meer tijd vrij en werd het idee van een E-bike verhuur toch echt uitgevoerd! Vol passie en enthousiasme werd aan het idee en plan gewerkt. We hadden er zin in!

 

Na heel veel routes gefietst te hebben voor de mooiste uitzichten en vele E-bikes testen verder, was het dan zo ver! Apeldoorns E-bike verhuur kon in het voorjaar van 2021 van start! De basis van dit alles ligt bij RG Tweewielers in Apeldoorn, een echt familiebedrijf dat 27 jaar geleden opgestart is.

Wij kijken er naar uit jullie te verwelkomen, tot ziens!

 

Hier al een paar keer een fiets gehuurd. Mooie nieuwe fietsen met flink bereik. Super aardig personeel. Echt een aanrader!

Ellen Konstapel

Hele goede en vriendelijke service bij Apeldoorns E-bike verhuur. Alles over de fiets werd duidelijk uitgelegd. Een echte aanrader om op deze fijne E-bikes de Veluwe te ontdekken!

 

Iris S

Correcte en vriendelijke service. Prima en goed onderhouden fietsen. Nemen de tijd om het gebruik van de fiets uit te leggen. De fietsen stonden reeds klaar toen we aankwamen…. Voor herhaling vatbaar!

 

Sonja de Smet