Over ons 

 

Wie wij zijn 

Allereerst, welkom op de website van Apeldoorns E-bike verhuur! Leuk dat u bij ons terecht bent gekomen. Wij werken allen met een passie voor de (elektrische) fiets, de mens en natuur.

Wij hopen dan ook met onze fietsen, u de beste kwaliteit te leveren, met ons enthousiasme de beste service te bieden en met onze speciaal samengestelde routes, u de mooiste natuur te laten zien. Dit allemaal vanuit onze winkel in Apeldoorn! 

Apeldoors E-bike Verhuur 

Apeldoorns E-bike verhuur begon ooit als een hersenspinsel. Er was lange tijd nog geen plan of concreet idee, maar de wens om dit op te starten kriebelde steeds meer. In 2020, wat toch een bewogen jaar was, kwam er meer tijd vrij en werd het idee van een E-bike verhuur toch echt uitgevoerd! Vol passie en enthousiasme werd aan het idee en plan gewerkt. We hadden er zin in!

 

Na heel veel routes gefietst te hebben voor de mooiste uitzichten en vele E-bikes testen verder, was het dan zo ver! Apeldoorns E-bike verhuur kon in het voorjaar van 2021 van start! De basis van dit alles ligt bij RG Tweewielers in Apeldoorn, een echt familiebedrijf dat 24 jaar geleden opgestart is.

Wij kijken er naar uit jullie te verwelkomen, tot ziens!

 

We wilden een fietstocht maken bij Apeldoorn om een  geocaching-tocht te maken. Na op internet gezocht te hebben, kozen we voor Apeldoorns E-bike Verhuur. We werden ontvangen met koffie en traktatie en kregen de nieuwste E-Bikes van hun eigen merk.

En dat zijn prima fietsen, krachtig en ze zien er ook nog mooi uit. Al met al een prima service en E-Bikes.

Hartelijk dank,

Rene en Marga de Jonge

We werden snel en goed geholpen. De elektrische fietsen waren van goede kwaliteit. Ook de routes die op de website staan, waren mooi om te fietsen.

 

Jan Gerritse

Erg leuk om op deze manier de Veluwe te ontdekken! Mochten wij weer een weekend naar Apeldoorn gaan, dan komen we zeker terug om E-bikes te huren.

 

Lisa Jansen