Tarieven

Vind hier mee informatie over

het huren van de E-bike en de

actuele tarieven

GerRay elektrische fiets  

Onze E-bikes zijn nooit ouder dan 2 jaar, hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Hieronder vindt u de tarieven die wij standaard hanteren voor het huren van onze elektrische fietsen. U kunt de elektronische fiets afhalen tussen 09.00 – 17.30 uur op maandag t/m vrijdag*. Op zaterdag kunt u de fiets afhalen tussen 09.00 en 17.00 uur.
Op woensdag en zondag zijn wij gesloten.  

Tarieven elektrische fiets 

1 dag                                —     €25,-    per fiets
2 dagen                            —     €47,50  per fiets
1 Weekend                        —      €65,-    per fiets
(vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur)

5 dagen                           —     €100,-  per fiets
1 week (7 dagen)               —     €125,-  per fiets
Borg                                      —      €100,- per fiets

*Wenst u liever een andere optie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina of bel naar 055-3603835.

034-Huyser-oktober2019 zijkant

Het merk GerRay

Met elke GerRay fiets maakt u een fijne fietstocht. Met de ingebouwde ondersteuning heeft u nooit wind tegen, is er geen heuvel of brug te hoog en fietst u gemakkelijk van A naar B. GerRay zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties tillen zij de fiets naar een hoger niveau. Probeer het nu zelf!

De GerRay Fiori

Optimale zithouding en oogstrelende afwerking is wat bij deze fiets opvalt. Door de goed verende voorvork en zadelpen is het comfort fantastisch. Door middel van de Walk Assist kunt u gemakkelijk lopen met de fiets. Daarnaast bevat de fiets een helder afleesbaar display. Het gebruik en de bediening van de elektrische fiets is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. 

Fiori setje
Fiori wit

Elektrische Bakfiets  

Onze elektrische bakfietsen zijn nooit ouder dan 2 jaar, hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. De elektrische bakfiets is standaard uitgerust met een ruime en comfortabele bak met bankjes. In de bak is dan ook plaats voor 4 (kleine) kinderen. Het maximale belastbare gewicht is 200kg inclusief de bestuurder van elektrische bakfiets.

Hieronder vindt u de tarieven die wij hanteren voor het huren van onze elektrische familie fiets. U kunt de elektrische bakfiets afhalen tussen 09.00 – 17.30 uur op maandag t/m vrijdag*. Op zaterdag kunt u de fiets afhalen tussen 09.00 en 17.00 uur. 

*Op woensdag en zondag zijn wij gesloten.   
Tarieven elektrische bakfiets 

1 dag                               —       €37,50     per fiets
2 dagen                           —       €69,50    per fiets
1 Weekend                        —       €95,-       per fiets
(vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur)

5 dagen                            —      €150,-      per fiets
1 week                               —      €199,-      per fiets
Borg                                       —       €150,-      per fiets

*Wenst u liever een andere optie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina of bel naar 055-3603835.

Vogue Carry 2.1
Vogue-Carry-2-Matt-Black-Brown-Top-scaled-e1605606483977
Vogue carry 2
120961508

De Vogue Carry 2

De Vogue Carry 2 een comfortabele keuze. Deze elektrische variant van de bakfiets is zeer geschikt voor ouders met jonge kinderen. De laadbak beschikt over veel ruimte en trapondersteuning maakt fietsen leuk! In de stabiele laadbak kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd worden vervoerd.

Alle kinderen meenemen!

De Carry 2 beschikt over een authentiek fietsstuur en is gekoppeld aan een handige LCD display waarmee je eenvoudig je besturing kan aanpassen aan de situatie. De 7 versnellingen van Shimano Nexus zorgen ervoor dat je relax onderweg bent.

Elektrische familie fiets  

Onze elektrische familiefietsen zijn nooit ouder dan 2 jaar, hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. De elektrische familie fiets is standaard uitgerust met 2 comfortabele kinderzitjes. Een zitje voor welke een maximaal gewicht van 15kg kan houden en een achter zitje welke maximaal 25kg kan houden.

Hieronder vindt u de tarieven die wij hanteren voor het huren van onze elektrische familie fiets. U kunt de elektrische fiets afhalen tussen 09.00 – 17.30 uur op maandag t/m vrijdag*. Op zaterdag kunt u de fiets afhalen tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Op woensdag en zondag zijn wij gesloten.   

Tarieven elektrische familie fiets 

1 dag                               —     € 29,50     per fiets
2 dagen                           —     € 55,-        per fiets
1 Weekend                        —     € 75,-       per fiets
(vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur)

5 dagen                            —     € 115,-  per fiets
1 week (7 dagen)               —      € 155,-  per fiets
Borg                                      —       € 100,- per fiets

*Wenst u liever een andere optie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina of bel naar 055-3603835.

Urban iki achter
La Dolce Vita E midden zomer blauw glans met zitjes 1
La Dolce Vita E midden zomer blauw glans zonder zitjes
Hermitage E detail (2)

Het merk BSP fietsen

Wij Nederlanders zijn met ons fietsgebruik uniek, we doen er ook echt alles mee! Elke dag naar werk en school, kinderen voor en achter mee, mooi kratje er op voor de sporttas, alles doen wij met de fiets. Elke BSP is hiervoor gemaakt en zijn echte gebruikers fietsen, dat maakt BSP uniek.

Overvolle fietsrekken, stoepranden, kinderzitjes tegenwind en regen; een BSP fiets is speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden. 

De BSP La Dolce Vita Midden

Een combi van de populaire familie fiets La Dolce Vita met een krachtige middenmotor is een combinatie welke perfect op elkaar is afgestemd. Deze familie fiets is helemaal gericht op het heerlijk fietsen, zowel met als zonder kinderzitjes.

De fiets is uitgevoerd met een bijpassende transporter achterdrager, krachtige Shimano schijfremmen en de bekende fijne ruime zithouding van de niet elektrische uitvoering.

Met meer dan 10 personen?Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

 

5 + 4 =

Reserveren@apeldoornsebikeverhuur.nl

055 - 3603835

Dennenkamp 5b | 7321DA | Apeldoorn