Elektrische

Urban Arrow

Vind hier meer informatie over het huren van de
elektrische bakfiets en de actuele tarieven

Elektrische Urban Arrow 

Onze elektrische Urban Arrow bakfietsen zijn nooit ouder dan 2 jaar, hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. De elektrische bakfiets is standaard uitgerust met een ruime en comfortabele bak met 1 bankje. In de bak is plaats voor 2 (kleine) kinderen en/of een Maxi-cosi. Het maximale belastbare gewicht in de bak is 85kg, exclusief de bestuurder van elektrische Urban Arrow bakfiets.

Hieronder vindt u de tarieven die wij hanteren voor het huren van onze elektrische Urban Arrow bakfiets. U kunt de elektrische bakfiets afhalen tussen 09.00 – 17.30 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op zaterdag kunt u de fiets afhalen tussen 09.00 en 17.00 uur. *Op woensdagen en zondagen en feestdagen zijn wij gesloten.
Tarieven elektrische Urban Arrow bakfiets 

1 dag                               —       €49,50     per bakfiets
2 dagen                           —       €92,50     per bakfiets
1 Weekend                        —       €119,50    per bakfiets
(vrijdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur)

5 dagen                            —      €199,50    per bakfiets
1 week                               —      €275,-     per bakfiets
Borg                                      —        €200,-     per bakfiets

*Wenst u liever een andere optie? Neem contact op!

Voor Verhuurwebsite Urban Arrow
Urban Arrow Wit

De Urban Arrow Family

Maak kennis met jouw nieuwe gezinslid. Eentje die jou en jouw kleine passagiers overal naartoe brengt. Geen zorgen meer over jouw drukke schema, kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen en andere verplichtingen buiten de deur. Zigzag moeiteloos door het verkeer, geniet van een ritje naar het bos en kies de toeristische route langs het strand. Eén ritje en je bent verknocht. Het lichte frame, de elektrische trapondersteuning, traploos schakelen en het lage zwaartepunt garanderen een zeer aangename rijervaring. Het is fietsen zoals je gewend bent plus wendbaarheid, stabiliteit en veiligheid. En met het ruime aanbod aan accessoires kun je je fiets afstemmen op de behoeften van jou en jouw gezin. Jouw Urban Arrow Family is zo veelzijdig dat je de auto misschien wel op de oprit laat staan. En er is altijd een kers op de taart: zeg vaarwel tegen files!

Met meer dan 10 personen?Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

 

15 + 6 =

Reserveren@apeldoornsebikeverhuur.nl

055 - 3603835

Dennenkamp 5b | 7321DA | Apeldoorn